zaterdag 19 september 2015

Stoppen met roken, kruidensigaretten zijn het alternatief!


Toen ik stopte met roken wist ik al dat er kruidensigaretten bestaan en ging op zoek. Ik ben ervoor door België en Duitsland gereden maar helaas, niet te vinden.
Om iedereen een hele hoop frustraties te kunnen besparen; Planterettes bestaan niet meer en Duitsland levert niet! aan Nederland. De Nederlandse regering doet erg moeilijk over kruidensigaretten. Niet omdat ze ongezonder zijn dan sigaretten maar omdat ze er geen accijns voor kunnen vangen! Er stond een heel artikel over op internet.

Maar.. de aanhouder wint en ik ben gek op dingen uitproberen en zo belandde ik tijdens een beetje surfen op de site van Honeyrose. Hier verkopen ze heuse kruidensigaretten en ik bestelde meteen twee pakjes om het uit te proberen. Alles bij elkaar was ik ongeveer 10 euro kwijt en na betaling zouden de sigaretten per gewone post binnen 4 - 14 werkdagen bij mij op de mat vallen. Ik bestelde ze drie dagen geleden en ontving ze vanmorgen al, wat een snelle service!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ze goed te roken zijn.
Het is het beste alternatief tot nu toe. Qua kruiden dan.
En qua wat ik heb uitgeprobeerd.
Ze voelen aan als gewone sigaretten, ze branden als gewone sigaretten en ze bevatten kruiden die gezondheidsbevorderend werken. Relatief gezien dan.
Ze bevatten geen nicotine en zijn niet verslavend. Best of all is de prijs. Ze kosten bijna niets en zo kun je, als je daar behoefte aan hebt natuurlijk, af en toe nog eens een sigaret roken.
Mijn ervaring is dat die behoefte na verloop van tijd wegblijft maar dat is uiteraard ieder voor zich.

Nu ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd naar jouw ervaringen met kruidensigaretten. Of als je die niet hebt naar hoe jij gestopt ben met roken! Misschien rook je nog? Laat het me weten!!

Liefs,
Smoopster

3 opmerkingen:

 1. Hallo, Kan jij ze nog ergens online kopen die kruidensigaretten? De link in jouw artikel, die site is onder constructie op de moment. Via amazon.com kan je ze wel bestellen maar worden niet verstuurd naar België en Nederland wegens de wetgeving hier... Pfff

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een kijkje genomen... Of ik mis iets, maar t is heel duur...12.50 pond per pakje??? En jij had meerdere voor een tientje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Honeyrose heten deze sigaretten en inderdaad zo'n 12.50 pond, dus zo'n 15 euro per 20 sigaretten! ze gebruiken deze ook als filmsigaretten.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert!